پلتفرم خودکارسازی Red Hat Ansible چیست؟ این پلتفرم یک پلتفرم خودکارسازی IT و End-to-End است که میتوان آن را برای پیکربندی سیستمها، پیادهسازی نرمافزار، تنظیم جریانهای کاری پیشرفته و غیره به کار گرفت. این پلتفرم شامل ابزار و منابعی برای خودکارسازی فرایندهای IT در دامینهای مختلف، از جمله زیرساخت، DevOps، Cloud، امنیت و شبکه از دیتاسنترها تا مکانهای Edge است.
خودکارسازی IT چیست؟
خودکارسازی به معنای استفاده از نرمافزار برای اجرای وظایف است که به کاهش هزینهها، پیچیدگی و احتمال خطای انسانی در فرایندهایی که قبلاً دستی بودند، کمک میکند. این فرایند در سیستمهای IT و نرمافزارهای تصمیمگیری در کسبوکار فراگیر است و میتوان آن را در صنایع دیگری مثل تولید، خردهفروشی، حملونقل و سلامت نیز پیدا کرد.
خودکارسازی IT که گاهی تحت عنوان خودکارسازی زیرساخت شناخته میشود، از دستورالعملهای تکرارپذیر استفاده میکند تا تعامل انسانی با سیستمهای IT را کاهش داده یا تسهیل کند. این امر میتواند شامل یک وظیفه، گروهی از چندین وظیفه یا مجموعهی پیچیدهای از وظایف مختلف باشد. هدف کلیدی آن این است که به کارمندان کمک کند تمرکز خود را از کارهای خستهکنندهی روزمره به کارهای استراتژیکتر و نوآوریها معطوف کنند تا بتوانند کارهای جالبتری انجام داده و بهرهوری بیشتری داشته باشند.
مزایای پلتفرم خودکارسازی Red Hat Ansible چیست
با اشتراک Red Hat، کاربر مزایای زیر را دریافت میکند:
- محتوای تأییدشده و معتبر Red Hat Ansible
- راهکار مبتنی بر رویداد که کارهای دستی را به حداقل میرساند
- یک سرویس AI مولد که به تبدیل کردن تخصص موضوعی به یک کد Ansible قابلاطمینان کمک میکند.
- بهبود امنیت، گزارشگیری و تجزیهوتحلیل
- دانش تخصصی که از طریق تجربه کار با هزاران کاربر به دست آمده است
- پشتیبانی فنی چرخه عمر که به توسعهی خودکارسازی در کل سازمان کمک میکند
بیشتر بخوانید: پشتیبانی قوی از داده های سازمان با پلتفرم اتوماسیون Red Hat Ansible
خودکارسازی تبدیل به امری کلیدی در کسبوکار شده است و ابزار و اسکریپتهای ایزوله که فقط توسط چند نفر نگهداری میشوند، مقیاسپذیر نیستند. پلتفرم خودکارسازی Ansible به معمارها، توسعهدهندگان و مدیران سیستم کمک میکند Playbookهای Ansible را بسازند که تیمهای عملیاتی میتوانند آنها را بهطور استراتژیک روی کل سازمان مدیریت کرده و توسعه دهند.
6 مورد کاربرد پلتفرم خودکارسازی Red Hat Ansible چیست
برای مشاوره رایگان و یا پیاده سازی راهکارهای پشتیبان گیری و ذخیره سازی با کارشناسان شرکت APK تماس بگیرید. |
شاید خیلی از افراد مطمئن نباشند که چطور باید از خودکارسازی استفاده کنند. مدتها است که خودکارسازی IT به مدیریت پیکربندی ارتباط داشته است، اما با پلتفرم خودکارسازی Ansible میتوان کارهای بیشتری انجام داد. 6 مورد کاربرد متداول برای خودکارسازی IT عبارتاند از:
1. خودکارسازی زیرساخت
اکثر سازمانهای IT با سایز و پیچیدگی رو به رشدی مواجه هستند. تیمها ترکیبی از سیستم عاملها، دیتابیسها، Storage، پلتفرم مدیریت سرویس IT یا ITSM و غیره را مدیریت میکنند. تیمهای IT با وجود زمان و کارمندان محدود، معمولاً بهسختی تلاش میکنند که از این رشد عقب نمانند و این امر منجر میشود به تأخیر در بهروزرسانی، Patching و ارائهی منابع میگردد.
بیشتر بخوانید: پشتیبانی قوی از داده های سازمان با پلتفرم اتوماسیون Red Hat Ansible
خودکارسازی زیرساخت شامل اعمال خودکارسازی به کارهای مدیریتی متداول (مثل آمادهسازی، پیکربندی، پیادهسازی و از رده خارج کردن) است تا عملیات در مقیاس بالا تسهیل شود و کاربران بتوانند قابلیت دید و کنترل مجددی به زیرساخت به دست آورند.
2. خودکارسازی شبکه
حتی با این وجود که تکنولوژیهای زیرین تکامل پیدا کردند، مدیریت شبکه تا حد زیادی یکسان مانده است. شبکهها معمولاً بهطور دستی ساخته، عملیاتی و حفظ و نگهداری میشوند. رویکردهای قدیمی و دستی برای پیکربندی شبکه و بهروزرسانیها آنقدر کُند و نسبت به خطا آسیبپذیر هستند که نمیتوانند بهطور کارآمدی از نیازهای بار کاری که دائماً در حال تغییر است پشتیبانی کنند. خودکارسازی شبکه به تیمهای عملیاتی کمک میکند چابکتر و منعطفتر شوند تا بهتر بتوانند به نیازهای کسبوکار مدرن پاسخ دهند.
3. خودکارسازی امنیتی
درحالیکه پیچیدگی و سایز زیرساخت و همچنین شبکه رشد میکند، مدیریت دستی امنیت و تطبیقپذیری بهطور روزافزونی دشوار میگردد. عملیات دستی میتواند منجر شود به کند شدن شناسایی و اصلاح مشکلات، خطا در پیکربندی منابع و اعمال پالیسی بهطور باثبات که میتواند باعث شود سیستمها نسبت به مشکلات تطبیقپذیری و حملات آسیبپذیر بمانند.
خودکارسازی امنیتی میتواند به کاربران کمک کند عملیات روزمره را تسهیل کرده و امنیت را وارد فرایندها، برنامههای کاربردی و زیرساخت خود کنند.
4. خودکارسازی DevOps
DevOps تیمهای عملیات و توسعه را کنار هم قرار میدهد تا ایدهها و پروژهها بهطور کارآمدتر و در زمان کمتری از توسعه به تولید برسند. استراتژیهای مدیریت قدیمی و دستی نمیتوانند هماهنگ با افزایش تقاضای اقدامات رشد نرمافزاری مدرن پیش بروند.
خودکارسازی DevOps به کاربر کمک میکند فرایندهای خود را تسریع کند، بهطور مداوم محیطها را توسعه دهد و جریانهای کاری یکپارچهسازی و پیادهسازی مداومی (CI/CD) را بسازد که از برنامه کاربردی و توسعهی سرویس چابک پشتیبانی مینماید.
5. خودکارسازی Cloud
محیطهای Hybrid و Multi-Cloud لایههای بیشتری از پیچیدگی را به زیرساخت، شبکه، برنامه کاربردی و مدیریت کاربر اضافه میکند. تیمهای IT باید بتوانند هم محیطهای On-Site و هم مبتنی بر Cloud را مدیریت کنند که معمولاً از طریق ابزارهای مدیریت ویژه برای هر کدام. همین باعث میشود که نگهداری، ردیابی توسعه و مدیریت ایمن منابع و برنامههای کاربردی بهطور دستی تقریباً غیرممکن گردد.
خودکارسازی Cloud میتواند مدیریت Hybrid و Multi-Cloud را در یک مجموعه فرایندها و پالیسیها کنار هم قرار دهد تا ثبات، مقیاسپذیری و سرعت افزایش یابد.
6. خودکارسازی Edge
سازمانها در Edge شبکه بیشتر کار میکنند، در جایی که به محل تولید داده، استفاده شدن خدمات و تعامل کاربران نهایی با سیستمها و دستگاهها نزدیکتر هستند.
خودکارسازی Edge به سازمانها کمک میکند با خودکارسازی فرایندهای کشف، تصمیمگیری و اقدام به نیازهای کسبوکار پاسخ دهند. پلتفرم خودکارسازی Ansible از Containerization استفاده میکند تا خودکارسازی را در محیطهای مختلف انجام دهد. این طراحی باعث میشود در محیطهایی که منابع محدودی دارند خودکارسازی ممکن شود و کاربران بهتر بتوانند در Edge خودکارسازی انجام دهند.