ایجاد ترافیک برای حملات اینترنتی با هدف از سرویس خارج کردن وب سرور ها با سرعت زیادی رو به افزایش است، به طوری که در سال گذشته شاهد حدود ۵۲ درصد افزایش در میانگین میزان حملات DDoS یا (distributed denial of service) بودیم.
شرکت Akamai که در زمینه ی سرویس های ابری فعال است، گزارشی را با کمک تیم تحقیقاتی و مهندسی خود با عنوان ” Q4 2014 State of the Internet – Security ” منتشر کرد که در مقایسه ی ۳ ماهه ی سال ۲۰۱۴ با ۳ ماهه ی آخر سال ۲۰۱۳ ، حملات DDoS52 درصد و میانگین طول مدت حملات ۲۸ درصد افزایش یافته است.
هم چنین قابل ذکر است که حملات DDoS یک روش متداول برای طیف وسیعی از سازمان ها می باشد. ترافیک های حملات DDoS منحصر به یک نوع هدف خاص مثل سرگرمی های آنلاین که در دسامبر گذشته خبرساز گردید، نیست. بلکه این حملات انواع مختلف مشاغل و صنایع را شامل می شود.
عوامل مختلفی در رشد سریع این نوع حملات تاثیر دارند، مانند ظهور تکنیک جدیدی به نام حملات DDoS مبتنی بر انعکاس (reflection-based DDoS attacks) که حدود ۴۰ درصد حملات از این روش استفاده می کنند. در این روش که وابسته به پروتکل های اینترنتی می باشد، نیازی به در دست گرفتن کنترل سرور مقصد نیست، بلکه این تکنیک نسبت به ترافیک دریافتی، ترافیک های بیشتری را در زمان پاسخ سمت مقصد ارسال می کند تا با این حجم پکت سرور یا دستگاه هدف را از سرویس دهی خارج کند .
عامل دیگری که می توان نام برد، وجود تعداد زیاد سرویس های آمادهDDoS می باشد که هکر های تازه کار نیز می توانند از آن ها استفاده نمایند.
طبق این گزارش در ۳ ماهه ی آخر سال ۲۰۱۴ این حملات از نظر زمان بندی به طور یکسانی توزیع شده اند و از نظر جغرافیایی نیز این حملات در مناطق کمتر شناخته شده، که ارزش بالاتری نیز دارند انجام می شود. کشور های آمریکا و چین، مبدا قسمت اعظم ترافیک های DDoS می باشند. اما در عوض کشور هایی از قبیل روسیه و برزیل و هند این ترافیک ها را مسدود می نمایند.