شرکت MOL ، شرکتی گسترده در حوزهی نفت و گاز است که در بیش از ۳۰ کشور به انجام عملیات میپردازد. این شرکت تکنولوژی Cisco Unified Computing System یا به اختصار Cisco UCS را به عنوان پایه و اساسِ زیرساخت جدید تصویرسازی Remote سه بعدی خود پیادهسازی نموده و در زمینهی دیجیتالسازی کسبوکار پیشرو محسوب میگردد و علاوه بر آن، در زمینههای تحقیق و پژوهش، تولید و همچنین فروش از پیشرفتهترین تکنولوژیها استفاده مینماید. از سوی دیگر زیرساخت Cisco UCS در خدمت تازهترین برنامهی کاربردی علوم زمین این شرکت یعنی (Landmark DecisionSpace Geosciences 10ep (DSG میباشد. کاربرد برنامههای علوم زمین در صنعت نفت و گاز شامل پیدا کردن، Map نمودن و مدلسازی مخازن نفت و گاز زیر سطح زمین میباشد. نسخهی جدید برنامهی Landmark DecisionSpace Geosciences فرایندهای عملکرد یکپارچه، همکاری بین تیمها، مدیریت بهتر داده و به طور کلی تجربهی کاربری غنیتری ارائه میدهد و در عین حال برای فراهم نمودن یک تجربهی کاربری نرمافزاری یکپارچه، نیازمند پایهای مستحکم برای دیتاسنتر و شبکه میباشد.
اساس اصلی مجازیسازی Remote سه بعدی مشابه اساس تکنولوژیهای سرور مرکزی و Thin Client است. اما تصویرسازی Remote سه بعدی نیازمند کارتهای گرافیک و GPUهای قدرتمند میباشد تا سرور بتواند خروجیهای دسکتاپ سه بعدی سریع و با کیفیتی بالا ارائه دهد. این خروجیها با استفاده از Clientهای نرمافزاری ساده در نمایشگرهای کاربران Stram میشوند.
با توجه به بودجهی پروژه و محدودیتهای زمانی، شرکت MOL به این نتیجه رسید که ایجاد یک زیرساخت تصویرسازی Remote سه بعدی به منظور جایگزینی با زیرساخت دو بعدی قدیمی، بهترین رویکرد است. MOL تصمیم گرفت براساس Linux Terminal Server و با استفاده از گرافیکهای سه بعدی، سرورهای با عملکرد بالای سیسکو و نرمافزار مجازیسازی دسکتاپ Remote سه بعدی تخصصی (NICE DCV)، زیرساختی بسازد که در نوع خودش بهترین باشد.
Jagtar Singh مهندس معمار زیرساخت اکتشاف و تولید (E&P) فناوری اطلاعات شرکتMOL اظهار داشت که این شرکت با اینکه قادر به انتخاب راهکاری از پیش آماده بود، اما از این راهکارها استفاده نکرد، بلکه به دنبال شریکی بود که از بُعد تکنولوژی دارای صلاحیت لازم باشد تا در قالب همکاری از پتانسیلهای شرکت به نحو احسن استفاده شود. برای اینکه ارتقای سختافزاری از برنامهی کاربردی علم زمین Landmark پشتیبانی نماید، MOL تصمیم گرفت به همراهی Cisco UCS، Nvidia و Dimension Data راهکاری تهیه کند که در نوع خود بهترین باشد.
تکنولوژی Cisco UCS که به طور خاص برای مجازیسازی طراحی شده، پایه و اساس این راهکار میباشد و سرورهای دارای دسترسی به شبکه و Storage را با یکدیگر ترکیب کرده و به یک سیستم واحد تبدیل مینماید. از دیگر مزایای این تکنولوژی میتوان از سادگی و اجزای کم و همچنین مصرف انرژی اندک نام برد. اکثر شرکتهایی که از این پلتفرم استفاده میکنند با چالشی مانند چالش MOL روبهرو هستند میتوان به مواردی مانند افزایش مقدار داده و اندازهی سرورها، به همراه نیاز به کاهش هزینههای عملیاتی و اطمینان حاصل کردن از قابلیت مقیاسپذیری اشاره نمود. Cisco UCS پایهای مستحکم برای توسعه در آینده فراهم مینماید که شامل تعاملپذیری آسان بین پلتفرمهای متفاوت (دسکتاپها، Clientهای Thin، تلفنهای همراه و تبلتها) و یا اتصال WAN مستقل از محل کار میشود.