شرکتهای Cisco ،Juniper و Palo Alto Networks از شرکای اصلی طرح جدید Verizon میباشند که در حال گسترش می باشد.
Verizon، بلافاصله پس از ارائه یک Pitch از AT&T، اقدام به رونمایی مجموعهای از Virtual Network Services یا به اختصار VNS نمود که به عنوان یک افزونه (Extension) عادی برای مجازیسازی دیتاسنتر محسوب شده و قابلیت آمادهسازی سریع و انعطافپذیر و همچنین صرفهجویی در هزینهها را برای کاربران WAN فراهم مینماید.
تحلیلگران صنعت اظهار میدارند که اینگونه توسعهها در شبکههای مبتنی بر نرمافزار (Software-Defined) فعلی، ممکن است مخاطبانی را پیدا کند اما همه مشتریان آمادگی لازم برای پذیرش این تغییر را در بازه زمانی یکسان نخواهند داشت البته لازم به ذکر است Verizon نیز بر این مسئله واقف میباشد. بسته مربوط به Verizon که شامل مواردی برای امنیت، بهینهسازی WAN و سرویسهای SD-WAN میباشد، چندین مدل با قیمتگذاریهای مختلف را برای مشتریان ارائه مینماید که در این امر Vendorهایی مانند Cisco و Juniper همکاری خواهند داشت.
Victoria Lonker، مدیر فناوری اطلاعات این شرکت عنوان نموده است که برنامه آنها برای کاهش نگرانی در مورد شبکه و توجه بیشتر به تجربه استفاده کاربران از Verizon میباشد. بنابراین به راهکارهایی نیاز خواهند داشت که گزینهی مدیریت یکپارچه را از برنامهها به Cloud، با شیوهای بسیار ساده ارائه مینماید که در نتیجه هزینه کلی مالکیت کاهش پیدا خواهد کرد.
به گفته Verizon، سرویسهای شبکه Verizon به طور کلی در سه مدل قابل دسترسی میباشد: Customer Premises Equipment یا به اختصار CPE و Cloud-Based Virtual CPE Services و همچنین Hybrid، که در آن کاربران دو مدل را با هم ترکیب مینمایند. مشتریان ممکن است شبکههای بیسیم، Public و Private را از Verizon یا سایر ارائه دهندگان سرویس و یا ترکیبی از آنها به کار گیرند. Juniper، تجهیزات اولیه On-Premise را ارائه مینماید که Verizon آن را بیشتر چیزی شبیه به یک سرور، بجای تجهیزات تک منظوره موجود توصیف میکند؛ Verizon نیز این تجهیزات را به عنوان بخشی از پیشنهاد VNS ، مدیریت و سرویسدهی مینماید.
تصویر زیر به ارائه مجموعهای از سرویسها و گزینههای مربوط به ارائه دهندگان میپردازد:
واکنش تحلیلگران صنعت به مسیر پیش روی Verizon به طور کلی مثبت است.
Nav Chander، مدیر تحقیقات در IDC در اظهارات خود عنوان کرد که Verizon، در برخی جنبهها کمی جلوتر از AT&T میباشد. آنها قبلا به ارائه SD-WAN پرداخته و رویکرد کلیتری را در پیش گرفته اند. AT&T نیز بخش زیادی از کار را به صورت داخلی انجام میدهد. به نظر میرسد که تاکید آنها بر سختافزار میباشد اما در Verizon صرفا نرمافزار مورد توجه قرار دارد.
کار Verizon این است که سه شیوه مختلف را برای انتقال به سرویسهای مجازیسازی شده ارائه مینماید: ترکیبی از تجهیزات On-Premise، سرویسهای مبتنی بر cloud و Hybrid. این موضوع منطقی به نظر میرسد، زیرا شرکتها در مراحل مختلفی از نقل و انتقالات دیجیتال میباشند.
موفقیت مجازیسازی در دیتاسنتر، مسیری را برای مجازیسازی شبکه ایجاد مینماید.
به گفته یکی از کارشناسان Verizon، مجازیسازی در دیتاسنتر یک Application Layer با قابلیت مقیاسپذیری و انعطافپذیری ایجاد مینماید که در نتیجه آن میتوان برنامههای جدید را با سرعت بیشتری پیادهسازی نمود و Storage و Compute را بر اساس آن تنظیم کرد. شبکه در نهایت به دیتاسنتر رسیده و تحلیلگران در واقع در حال اجرای مجازیسازی برنامهها در شبکه میباشند که موجب ایجاد تقاضا برای شبکههایی میشود که در راستای کارکرد پویای شبکه، از چابکی و پویایی برخوردار میباشند.
ارائهدهندگان اصلی شبکه نظیر Cisco و Juniper، معمولا در مورد چنین سرویسهایی که خطوط تولید محصولات فعلی آنها را تحت تاثیر قرار میدهد با نگرانیهایی مواجه میباشند، اما در هنگام مواجهه با Verizon چنین دغدغهای را نخواهند داشت.