اولین سمینار کشوری در حوزه تابآوری سایبری با عنوان «معرفی Cyber Resilience و ارائه راهکارهای تابآوری در مقابله با رخدادهای سایبری» و با محوریت «تطبیقپذیری سایبری در مقابله با رخدادهای مخرب» به اهتمام شرکت APK و در سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.
این رویداد پس از چند ماه تلاش بیوقفه همکاران شرکت APK و روبهرو شدن با استقبال بینظیر ثبتنام شرکتکنندگان در این سمینار، روز سه شنبه 12 آذر 1398 با حضور تعداد بیشماری از مدیران و خبرگان امنیت سازمانها و بخصوص بانکهای کشور برگزار شد.
دکتر علی اکبر حدادی هرندی مدیر فناوری اطلاعات مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، مهندس حامد جعفری (مدیریت پروژههای امنسازی و مقاومسازی سامانهها، زیرساختها و سرویسها)، مهندس شمسالدین (مدیر فنی پروژههای SOC-SIEM)، مهندس محمد رزاقی (مدیر فنی پروژههای Backup & Storage) و مهندس زاهدیفرد (مدیر فنی پروژههای مجازیسازی) از جمله سخنرانان این مراسم بودند.
همچنین از موضوعات مطرح شده در این سمینار میتوان به «معرفی Cyber Resilience، مزایا و لزوم High Availability، یکپارچهسازی NOC وSOC در جهت حداکثر تابآوری در امنیت سازمان، استفاده از SIEM و نقش نادیده گرفته شده Machine Data، Next-Generation Security و رویکرد NSX در تحقق نسل بعدی امنیت، نقش Disaster Site در تابآوری سایبری، پشتیبانگیری و بازیابی (Backup and Recovery) و الزامات سازمانی» اشاره داشت.
به دنبال پیگیریهای مکرر شرکتکنندگان این سیمنار، فایل حاوی مطالب ارائه شده در سمینار «معرفی Cyber Resilience و ارائه راهکارهای تابآوری در مقابله با رخدادهای سایبری» بر روی سایت شرکت APK بارگذاری گردیده و با استفاده از این لینک علاقمندان می توانند از محتوای سمینار استفاده نمایند.
فایل فوقالذکر حاوی کلیه محورهای سمینار شامل «معرفی Cyber Resilience، مزایا و لزوم High Availability، یکپارچهسازی NOC وSOC در جهت حداکثر تابآوری در امنیت سازمان، استفاده از SIEM و نقش نادیده گرفته شده Machine Data ،Next-Generation Security و رویکرد NSX در تحقق نسل بعدی امنیت، نقش Disaster Site در تابآوری سایبری، پشتیبانگیری و بازیابی (Backup & Recovery) و الزامات سازمانی» میباشد.