زمان آن رسیده است که روند برقراری ارتباطات را ساده تر کنیم. با استفاده از ارتباطات یکپارچه یا Unified Communications در مورد روند برقراری ارتباط تجدید نظر نموده و آن را تسهیل نمایید. در این ویدیو بصورت اجمالی به بررسی روند تسهیل برقراری ارتباطات با استفاده از Unified Communications و کاربرد تکنولوژی VoIP میپردازیم.
امروزه در یکپارچهسازی ارتباطات درون و برونسازمانی ساختارهای هماهنگی تحت عنوان Unified Communications یاری رسان سازمانها و شرکتها شده است.
Unified Communications یکپارچه سازی سرویسهای ارتباطی بلادرنگ است که از جمله ی این سرویس ها میتوان به مواردی نظیر Instant Messaging، Presence Information، Telephony شامل IP Telephony ،Video Conferencing، Desktop Sharing، Data Sharing، Call Control و Speech Recognition بهمراه سرویسهای غیرهمزمان مانند Unified Messaging ،Voicemail ،E-mail اشاره نمود.
انتقال صوت از طریق پروتکل اینترنت، VoIP یا Voice Over Internet Protocol نامیده میشود. VoIP سیگنالهای آنالوگ صوتی تلفن را به داده های دیجیتالی تبدیل و از طریق اینترنت منتقل میکند. پروتکل VoIP به روشهای متفاوتی پیاده سازی میشود، هم از طریق پروتکل های اختصاصی و هم از طریق پروتکلهای باز و استاندارد هممچون:
سه روش برقرار ارتباط با استفاده از سیستمهای VoIP:
ازآنجا که با استفاده از VoIP از هر مکان که پهنای باند مناسبی داشته باشد، میتوان اقدام به برقراری ارتباط نمود، کاربران در هنگام مسافرت با بهمراه داشتن ATAها یا IP Phone های خود، به تمام خدماتی که تلفنهای خانگی ارائه میدهند دسترسی خواهند داشت.
از دیگر مزایای ویپ:
مدیران شبکه با استفاده از VoIP به جای دو شبکه تنها با یک شبکه روبرو هستند . همچنین جابجایی سیستم VoIP به آسانی صورت میگیرد. زیرا اکثر سیستمهای تلفن مورد استفاده در شبکه VoIP دارای رابط Web بوده و براحتی توسط مدیر شبکه قابل مدیریت هستند. پروسه MAC یا (Move, Add, Change) براحتی قابل انجام خواهد شد و لازم نیست برای هر بار انجام MAC با سرویس دهنده تماس گرفته شود. در واقع تمام اینها به معنای کاهش هزینه برای مصرف کنندگان این تکنولوژی میباشد. علاوه بر این مزیت که شعب سازمانها می توانند در سرتاسر دنیا پراکنده شوند و نیازی به مجتمع بودن آنها نیست.